Epilogi

Boto: Menee takaisin Cachorroon omalla purtilollaan, Aavikon kuningattarella. Joki on edelleen limainen ja epäterve, ja B huomaa ettei olekaan joen herra, siitä huolimatta että on nyt NIIn vapauttama ja kirouksesta vapautunut. Ennen kuin Tahua Loaka ehtii pudottaa rituaalin, Luciano levitoi paikalle, rituaalimerkein koristeltuna (Ivran tekosia...) ja epäkuolleen vihan vallassa: “Isä! Tulin takaisin kuolleista lopettamaan sen minkä viimeksi aloitin!” TL sanoi että joskus luonnonhenkien paikat kärsii kun on keskittynyt muuhun - ja implikoi myös, että eikö ole perillistä jolle henkiys olisi pitänyt siirtyä.
Boto puhuu rauhoittavasti ja nöyrästi ja onnistuu Corinnan avulla tekemään rauhan Lucianon kanssa. L tajuaa olevansa nyt joesta vastuussa ja jää joen hengeksi. B muuttuu delfiiniksi ja ui pois nyt vedeksi muuttuvassa joessa.

Asborn: (teki jotain muutakin, mitä se oli?)
Muotti on rikki, mutta siitä A voi oppia miten Kansaa tehdään. Ahjo on ehjä, puhtauden enkeli saatavilla. A lähtee helvettiin ja ilmaantuu Nevesten luo. Käyttäytyy selvästi eri tavalla kuin ennen, ja yksinkertaisesti kertoo tulleensa hakemaan muotin ahjosta.

Vidyara:
Imperaattori Narayana on perustanut pyhäkkönsä Rheinstadin raunioille.
Vn yksi ylimyksistä, Hasfal, tulee Provectuksesta V:n luokse. (V ilmenee monikätisenä intialaisena jumalana jolla on käsissä ihme laitteita ja summonausloitsuja.) “Yehiyeh Asher Yehiyeh välitti kiitoksensa siitä, että Kansasta huolehditaan, ja lupasi että palveluksemme muistetaan kun Jälkeläiset astuvat ulos kehdostaan. Mutta aloittamani valmistelut eivät ole Jälkeläisten eduksi, eiväthän?”
V: Olet oikeassa. Me emme voi sallia Jälkeläisten syntyvän.

Liberty:
Boto jättää jossain viidakossa kolme kynttilää itsetekemälleen shrinelle.
Duncan jossain marttyyrien organisaation vankilan pehmustetun kopin ulkopuolella.
Toinen marttyyri: Näitä on nyt kuulemma joka puolella, kaikki ne jotka me sijoitettiin ympäri maailmaa! Mitä helvettiä täällä oikein tapahtuu?
Duncan: En tiedä, mutta meidän on saatava ne kerättyä ennen kuin muut löytävät ne. Mietitään mitä niille tehdään sitten kun ollaan saatu ne kasaan.
Kopin sisällä yksi "siunatuista" katselee kohdistamatta jonnekin kaukaisuuteen, on jotenkin väärin, seisoo lattian yläpuolella ja ei yleisesti toimi kuten ihmiset.

Matsuaki: korealaisilla leffafestareilla esitetään Matsuakin leffaa esimerkkinä tietyn ajan B-tuotannoista. Professori luennoi leffasta ja sitten katsotaan se. Loppukohtauksessa missä päähenkilö, M:n veli, saa prinsessan, prinsessa - joka näyttääkin vähän liian valkoiselta ja onko sillä kummallisen mustat silmät vai onko filmi vain huonolaatuinen? - palaakin M:n luo, kumartaa (liian) syvään, ja sanoo: “Kiitos Matsuaki. En olisi koskaan pystynyt siihen ilman sinua.” Ja filmi palaa poikki. Katsojat ovat hämmentyneitä. Projektorihuoneessa projektorin päällä on hohtava sulka.

Jaromir: Tunnistamattomassa puolalaisessa mielisairaalassa joka on rakennettu vanhan neuvostoaikaisen vankilan tiloihin (mukavat kopit), on Jaromir, oman itsensä näköisenä mutta ihmisenä, vapaana, soittaa surumielisenä viulua...

Gozu ryhtyy demoninmetsästäjäksi joidenkin shakaalien kanssa Provectuksessa.

Felicia lähtee Cachorrosta ja ryhtyy Boton laivan kapteeniksi - joka onkin ulottuvuuslaiva!

TAeN ja Za'ad mätti, mutta taistelu keskeytyi Vidyaran korottautuessa. Oletettavasti toinen tai molemmat lähtivät teilleen, haavoittuneina mutta hengissä.

SITiä ei näkynyt koko taistelussa, nähty Provectuksessa taivaalla jumaloimassa.

Era jatkaa työtään Vidyaran pyhäkössä. Katselee välillä kaihoten herraansa.

Ensimmäisillä uusilla maankäräjillä on uusi Neljän neuvosto: Ananda johdossa ja edustajana Susan Ross, kaksi muuta skipataan kätevästi, mutta neljäntenä on Colopatironin edustaja, Kabeer Ji.

(oliko muita?)

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped