Sonlla

Hahmo


Luokka: valta, Sivuhahmo
Esiintynyt: Toinen tuotantokausi
Imperaattori: Furcalor
Ala: Väärinkäsitykset?

Familiansa johtaja

Kuvaus

Kuten useimmat korkea-arvoiset demonit, Sonllakin osaa muuttaa muotoaan, mutta tyypillisesti hän esiintyy laihana, kalpeana, mustahiuksisena naisena.

Persoonallisuus

Sonlla on äkkipikainen, ylpeä, harkitsematon ja liian varma omasta voimastaan. Hän on tyytymätön omaan asemaansa ja saamaansa arvostukseen, joten pyrkii jatkuvasti korkeammalle, mutta keinot eivät aina ole kovin hienovaraisia. Sonlla luottaa lisäksi paljon omaan fyysiseen viehätysvoimaansa ja kykyynsä houkutella muita puolelleen erilaisilla materiaalisilla iloilla.

Tausta

Sonlla on demoni, alkujaan Eligoksen? legioonasta ja Raumin? luutnantti. Hän hautoi pitkään kateutta ja katkeruutta herraansa kohtaan ja kääntyi tätä vastaan, kun Helvetin armeijat marssivat Maahan. Sonlla familioineen onnistui valloittamaan Glasgown ja vangitsemaan Raumin?, mutta Valtias Entropian? erottaessa sodan saastuttamat Maan kappaleet Luomakunnasta myös hän joukkoineen sinkoutui Ulkopuolelle. Imperaattori Furcalor oli haavoittunut vakavasti ja familia tuuliajolla.

Nabrassal II:n Ylimykset ajautuivat pyhäkköineen Glasgowiin ja ryhtyivät aluksi tekemään kauppaa Sonllan kanssa, jotta molemmat familiat pääsisivät takaisin luomakuntaan. Helvetin maaksi muuttuneeseen Glasgowiin vangittujen ihmisten kärsimys oli kuitenkin liikaa Asbornille ja Libertylle ja liitto hajosi perin riitaisasti. Sonlla vangitsi Vidyaran, jota kohtaan oli pitkään tuntenut mielenkiintoa ja pakotti tämän ohjaamaan toisiinsa kiinnittyneet luomakunnan kappaleet Hermeen portille.

Pelastaakseen Vidyaran Nabrassal II:n familia teki vielä viime hetkellä Sonllan kanssa uuden sopimuksen: vastineeksi tämän vapaudesta Sonlla alaisineen saisi kulkea portista joutumatta Raumin? joukkojen hyökkäyksen kohteeksi. Loukattu Sonlla hyväksyi ehdot, mutta vannoi tilanteen rauettua tekevänsä kaikkensa tuhotakseen Libertyn, Asbornin ja Matsuakin, joita piti vastuullisina tiluksilleen aiheutuneesta vahingosta.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped