Oh gods it's another PFRPG campaign.

''Kintargo, Hopeakaupunki. Kauan se on ollut turvapaikka niille, joiden ajatukset haikailevat Cheliaxin rajojen tuolle puolen; taiteilijoille, vapaa-ajattelijoille, valtion vihollisille ja sen sortamille. Kauan sitten veri virtasi sen kaduilla, kun Hopeakorppien kapinaliike nousi toivottomaan taistoon Thrunen huoneen helvetillisiä voimia vastaan pyrkimyksessään julistaa Kintargo vapaakaupungiksi. Sisällissodan päättyessä myös korpit hajaantuivat ja haipuivat historian hämärään Thrunen liekkien varmistaessa, että kaikki mahdolliset muistot vastarinnasta katosivat tuhkaan.

On vuoden 4715 loppukesä: 75 vuotta on kulunut siitä, kun Cheliaxin sisällissota päättyi ja kuningatar Abrogail Thrune I astui valtaistuimelle. Kintargo on saanut olla vuosikymmeniä rauhassa ja kehittää oman rikkaan ja monipuolisen kaupunkikulttuurinsa, jota kaupankäynti ja yleinen kosmopoliittiliikehdintä ovat värittäneet yllättävän kirjavaksi suhteutettuna muuhun maahan. Kintargon oopperatalo on maailmankuulu ja Zon-Kuthonin, Shelynin ja Abadarin papit saavat melko vapaasti noudattaa uskoaan. Lordipormestari Jilia Bainilus hallitsee kaupunkiaan suhteellisen rauhassa ja pidettynä, apunaan kaupungin kahdeksasta merkittävimmästä aatelishuoneesta koostuva Kolikkohovi. Kansalaisten elämään vaikuttavat enemmän kaupungin dottari, hornanritarit ja järjestäytynyt rikollisuus.

Avoin kapina on kuitenkin puhjennut kaakkois-Cheliaxissa: Loistokkaan Ristiretken nimeä kantava Iomedaen uskollisten joukko on kiihottanut kapinan kansannousuksi, joka on saanut Thrunen huoneen kääntämään huomionsa vapaamieliseen kaupunkiin, joka heidän noustessaan valtaan teki pitkään vastarintaa. Varmistaakseen Kintargon tilanteen Thrunen huone on asettanut parakreivi Barzillai Thrunen, tunnetun Asmodeuksen fanaatikkoinkvisiittorin, kaupungin uudeksi lordipormestariksi. Ensi töikseen hän on julistanut kaupunkiin hätätilan ja alkanut asettaa kaupunkilaisille yhä uudenlaisia rajoituksia vakavasta naurettavaan. Huhujen mukaan dottari ja hornanritarit kulkevat yössä polttaen Sarenraen ja Irorin salaisia pyhättöjä.

Liian kauan on Hopeakaupunki saanut mädätä. Thrunen huoneen on aika puhdistaa se tulella.''

Pomo-olentona Rei?. Pelaajina Atteisti, Gomis, MaryL, Muser.


Hornan kirkkaassa varjossa

Sessio 1: 30.6. klo 16 Sessio 2: 14.7. klo 16

Kurimuksen vuoro

Tuomittujen tanssi

Laulu hopeasta

Kintargon kontrahti

Hornan luita murtamaan

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped