Wanha Korvosa kärvistelee

Gozran 17. Vuosi 4708 AR

Tapahtumat

Meliyan kohtuuton diplommaattiseksi naamioitu vaade Majikin pantittamisesta, ei sopinut kertakaikkiaan erityisesti Sden poirtaan joka astui tämän ja Majikin väliin. Meliya hädin tuskin halveksuntaansa enää piilotellen kaivoi ylläukseksi, esiin sauvan. Sen jälkeen nähty nopeuden ja viekkauden show ei ollut tästä maailmasta, kun Meliya ja Sivit alkoivat taistella lähe yliinhimillisin voimin kukistaakseen erityisesti Majikin. Kun Susi heläytti lopulta ensimmäisen ja valtavan iskun Meliyan ruumiiseen, tämä lupasi Suden olevan toisena vuorossa. Melya oli kuitenkin sen verran nyt vaikeuksissa, että hän päätti ottaa tosimuotonsa - rakhasa riikeri ja rynräsi jälleen MAjikin kannoille. Samalla sphinx oli maalannut huonetta epäpyhällä voimalla ja Neolandus pakeni jo ulos. Kahlittu tajunnan rajalla majaileva Vencarlo, oli onnekseen juuri vaikutusalueen ulkopuolella.

Nyt oli vuorostaan Majik pakomatkalla näkymättämyyksissä Meliyan ryöpytyksen jälkeen. mutta tämä vain käskytti Sivitin viimeistelemään mies paran näkymättömyydestä viis, tosinäkevien sphinxin silmien edessä. Majik oli maassa näkymättämänä, mutta samalla Susi Ja Randall otyyivat kissapedoista niskalenkin. Susi kiitos Milezzan näkymättömyyden lopulta lävisti Meliyan ja Zeranin varjotanssija saattoi Sivitin ikiyneen. Taistetlu oli päättynyt!

Milezza auttoi Vencarlon tajunnan tälle puolen ja vapautti tämän kahleista. Zeran taikoin pois näkymättömyyden ja pian Majik onnistuttiin elvyttämään. Neolandus löydettiin sanctum seinän takaa värjöttelemästä. Neolanduksen ja Vencarlon jälleen näkeminen oli veljellinen, mutta samalla ylistettiin Pettyneiden kykyä selvittää tiensä maan syöveriin ja ulkoa petojen hampaista- Syvä epäluottamus koski koko Arkanan sukua, vaikka ainakin tääööä kellarissa se oli enimmäkseen Meliyan valtakunta. Glorio ei ollut syyllistynyt vastaaviin julmuuksiin, tuskin edes näkynyt viime viikkoina. Vencarlo muisti nähneensä beneen poukamassa, sillä olisi mahdollista koko porukka saattaa ulos maan päällä odottavista ongelmista. Diplomatian tekeminen lienisi haastavaa veljen kanssa, jos siskon irtileikattu pää vilkkuisi Suden kainalossa.

Hiljaisuuden kammiosta löydettiin inspiraatiota Zeranille ja Milezzalle, sekä mielenrauha Neolandukselle. Vencarlo sen sijaan oli taas muodosaan, pyhien jipaisujen ja Pettyneiden mukanaan kantaman salaperäisen arkun murtamisen jälkeen. Vencarlo oli todellakin Blackjack, oikeuden puolustaja josta kadut huhuilivat vielä näinäkin aikoina. Valitettavasti ulostulot olivat vähentyneet, iän ja ongelmien kasvaessa. Matkaa tehtiin hiljaisuudessa ja lairurille päästiin - kun vesi alkoi kohista paatin vieressä!

  • Carnochan - Arkanoiden majordomo, eli vieraanvaraisuuden mestari
  • Glorio Arkona - Arkonoiden hallitsijasisarusparin, raamikkaampi sekä diplomaattisempi puolisko
  • Kragma Xenguth - Zon-kuthoniitti, paikallisen osaston trditionaalinen päämies, mukana aina myös ketjuseuralainen
  • Laori Vaus - Zon-kuthoniitti, jonka herkkä mieli mutta poikkeukselliset taidot ovat poikkeus armottomassa järjestelmässä
  • Meliya/Vimanda/Amanda Arkona - Arkonoiden hallitsijasisarusparin, kauniimpi sekä väkevämpi puolisko. Rakasasha itsekin!
  • Neolandus Kalepopolis - Korvosan linnan seneschal. Löydetty Arkanoiden muuttuvasta labyrintistä.
  • Salvador Huudahdus - mystinen groteski maalaustaiteilija, joka on mahtavassa maineessa kyseenalaisen ja julman taiteen ystävien joukossa. Nyt muusan kadottua mies on vain varjo.
  • Vencarlo Osirini - maineikas miekkalun opettaja Wanhassa Korvosassa, entinen Mustarastaiden joukkion seikkailija. Mystinen Blackjack!
  • Wanhan Laiturin Keisari - mies nimeltä Pilt Swastel, julma teatterin johtaja, josta taantui kuvottava kärpästenherra piinaamaan Wanhaa Korvosaa

Lootz In Excel

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18ccyaIjw22jYXTX04IdQhxXajzTR0Z1IEpHahefvsgQ/edit?usp=sharing

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped