Peliraportti, VarkaidenNeuvosto-seikkailut

Mammonin merkki

Prologi

Ciceren löytämä kuori sisälsi mielenkiintoisen ja tuimasanaisen viestin

Arvon Sanis Saninus,

Piinapenkin Helvetinritari, kaupungin suojelija. Tämä on mitä kunnioittavin ja jo kerran aiemmin toistettu pyyntö Teille toimittaa Ylimmän Pormestari Arvanxin Teiltä pyytämä tilanneraportti Piinapenkin Ritarikunnan toimista. Eritoten siitä, mitä Te, Sanis Saninus ja komentamanne Ritarikunnan edustajat olette tekemässä kaupungissa riehuvan rosvojoukon, joka nimellä Erebuksen äpärät tunnetaan, kukistamiseksi. Rosvojoukon, jonka Ylin Pormestari Arvanxi pyysi Teitä ja miehiänne vangitsemaan jo viikkoja sitten.

Ylin Pormestari Arvanxi tottakai ymmärtää, että Teillä on Länskruunussa alaisuudessanne rajallinen miesvahvuus, ja että Teitä kohtaan soraääniä esittäneen, mutta muutoin nuhteettoman, Abakarin papin kiinniottaminen kuluttaa näistäkin leijonanosan. Mutta kuten Te tiedätte, Hänen Ymmärtäväisyytensä on myös itse vastuussa ylemmilleen, sillä hierarkiaa on noudatettava, niin Helvetissä kuin Cheliaxissa. Eli viisaana Asmodeuksen palvelijana varmaankin ymmärrätte Ylimmän Pormestari Arvanxin tarvitsevan Teidän tilanneraporttinne, Sanis Saninus. Tarvitsevan tilanneraportin Teiltä, ettei Hänen Korkeutensa ole tarve astua komentoketjujen ulkopuolelle ja lähettää pyyntö Teille kuuluvaa tehtävää koskien Rivadin linnakeeseen, Teidän esimiehillenne.

Ylin Pormestari Arvanxin esittää myös henkilökohtaisena toiveena, että tilanneraportti sisältää tiedon siitä, kuinka Te miehinenne olette pidättäneet nämä Erebuksen äpärät, eikä heistä ole enää haittaa kaupungin turvallisuudelle. Ja Hänen Korkea-arvoisuutensa toivoo saavansa tämän raportin Teiltä mitä pikimiten.

Ylimmän Pormestari Arvanxin pyynnöstä,
Kirjuri Tibius Awandi

Tapahtumat

Epilogi

Aarteet ja palkkiot

Vartijoiden ja kahden ekan varkaan rahat plus Cicere loottasi varkailta, jos oli jotain arvokasta tai herraskaista laatua - miinus about 25gp, mutten muista miksi. -Samuli

Palaute

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped