Tuhkaiset arot kätkevät Korvosan historiaa?

Gozran 30. Vuosi 4708 AR

Tapahtumat

Buletteja ryntäsi ylös Salamakallion tasanteita, ja pian mammuttiset hirviöt tavoittivat ylimmän tason jossa Pettyneet epätoivoisesti pitelivät toteemejaan pystyssä, olentojen hyppiessä yllättävän ketterästi ja ahtaen itsensä joukkoon miten parhaiten taisivat. Zeranin ja Milezzan tulimagia teki pahaa jälkeä, Majikin pommittaessa taktisesti etulinjassa. Pian ensimmäinen bulette pakeni, toisen räjähdettyä kappaleiksi. Mutta kaikkien yllätykseksi Trinia viimeisteli viimeisen opportunistin jousellaan!

Toteemien kannattelu jatkui, pienin haparoinnein läpi päivän. Jälleen maaginen scrying aparaatti huomattiin liian myöhään ja samalla Milezzan toteemi pääsi totaalisesti karkaamaan, attaen aimo tärskyn, mutta pysyessä yhtenä pötkönä. Ankeus oli todellista, vaikka pahin väsymys, nälkä ja jano pystyttiin maagisesti tai Trinian vapailla käsillä pitämään kontrollissa. Trinia ilman pyloniakin turtui niin, että kävi tekemässä aavikolla päiväkävelyn - oli kuitenkin selvää että suoritusta seurattiin vain jkaukaa sotaleiristä käsin sillä jopa ympäröivä aavikko oli inspiraatiotasoltaan matala. Pian pylonin kannattajien vartio jatkui taas Salamakalliolla.

Pimeän tulo oli helpotus lähinnä siksi, että koettelemus alkoi todella olla loppusuoralla - päättyen aamulla auringon ensisäteisiin. Jälleen muutama pyloni oli tehdä piruettia, mutta kiitos tuennan tai sinnikkyyden uusilta takaiskuilta kuitenkin vältyttiin... kunnes Zeran havaitsi kuutamoisella taivaalla oudon välähdyksen, jotka lopulta hahmottuivat muutamaksi tuhkasiipi gargoyleksi, joista kukin kantoi sylissään ilmateitse mantis salamurhaajaa! EEnsimmäinen tulipallo piiskasi parvea jo taivaalla, mutta ne rynnistivät väkevästi pylonin kannattajien keskuuteen. Majik oli jäädä salamurhaajien pihteihin, mutta Milezza onnistui uudelleen tulipallolla hidastamaan murhaajien hyökyä, vain aavistuksen Zerania prosessiassa polttaen. Epätoivo, muuttui toiveikkuudeksi kiitos epäonnisten salamurjaajien, onnekaan Majikin puolustustyöskentelyn, väkevän magian ja lopulta Trinian mielettömän tikarin käytön seurauksena. Yö oli Pettyneiden, ja aamuun ei voisi olla kuin muutama tunti lisää.. tuskallinen koetus oli lähellä loppua kun Salamakallio kantoi kolmen ehjän pylonin lisäksi, monien kukistettujen vihollisten ruumiit!

The others

 • Ahalak - skoan quahin wanhin, jahtipäällikön roolissa, todistamassa Pettyneiden eeposta Nalmidin and Shadfrarin kanssa, Shefranin menehtyessä Kekälemadon eepoksessa
 • Akram - mitätön vanha mies lyrene quahissa, mutta ilmeisesti samalla maineikas todentaja - todistajista luotettavin
 • Aurinkoshamaani - sklar quahin arvostettu tietäjä, aurinko shamaaneista mahtavin
 • Ash Dancer - skoan quah yhteisön shamaani ja tuhkalle tanssija. Valpas ja avara tietäjä
 • Jasan Adriel, perheineen - leveäharteinen maalainen Mustalinnun maatilata Harsen suunnalta,entinen Mustarastaiden joukkion seikkailija. Piilottelee tarvittaessa niitä jotka eivät ole Korvosassa turvassa.
 • Krojun Eats-What-He-Kills - sklar quahin suuri soturi, röyhkeä ja epäkunnioittava
 • Neolandus Kalepopolis - Korvosan linnan seneschal. Piilossa Janderhoffissa, lukuisten koettelemustensa jälkeen.
 • One-Life - skoan quah yhteisön kokenut johtaja, hidas tunnustamaan ystävän
 • Ready-Klar - sklar quah kekuskylän suuri johtaja, wanha mutta edelleen vahva ja sitäkin ylpeämpi
 • Tulitasangon mies - cheliaxlainen erakoitunut mies tuliraita puumineen, joka eli tuhotakseen tulitasankojen shoanteja
 • Tekrakai - lyryne quahin kuuneito, joka on hankaluuksissa Kuun taloon tunkeutujan kanssa
 • Tuhannenluuta - skoan heimon shamaani ja rauhanneuvottelija Korvosassa. Menetettyään veljen pojan, menetti samalla uskonsa diplomatiaan ja palannut klaaninsa maille jossa shoanti sankarit lepäävät ikuista unta.
 • Vencarlo Osirini - maineikas miekkalun opettaja Wanhassa Korvosassa, entinen Mustarastaiden joukkion seikkailija. Mystinen Blackjack!

Lootz In Excel

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18ccyaIjw22jYXTX04IdQhxXajzTR0Z1IEpHahefvsgQ/edit?usp=sharing

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped