NR / SaltairIncinMuistiinpanoja

Saltair Incin muistiinpanoja

Pääsivun selkeyttämiseksi

Case Number: 2070-0830-SNTD-087-3

Subject
Mitchell Building, Triple Homicide
Lead
Det. Jillian Durham
Department of Special Investigation

Rain Farmington

Latest Update: Wed Oct 24, 2070 14:32 pm (GMT -4)

27. lokakuuta
Alvarez Torresin kuulustelut vahvistivat osan Nti. Farmintonia koskevista epäilyistä. On lähes varmaa, että nti. Farmingtonin tuloista vain murto-osa tulee satamatyöstä. Hra. Torresin mukaan satamassa kiertää yleinen huhu, että “se hotti chicksi tekee töitä mafialle.” Tietokanta- ja kuvahaut D.O.C. Tietokantaan eivät tuottaneet tulosta. Ltn. Blakemoore Special Task Forcesta on luvannut tarkistaa lähteensä. Tapaukseen liittyvät muut henkilöt huomioon ottaen todennäköisyys identiteetin varmistumiselle on valitettavan pieni.
24. lokakuuta
Nti. Farmington vastasi yhteydenottopyyntööni. Nti. Farminton väittää olleensa työkomennuksella kaupungin ulkopuolella. Nti. Miner oli kuitenkin nähnyt hänen käyvän asunnollaan yöllä 29. lokakuuta. Nti. Farmington myös väittää tienaavansa rahaa uhkapelaamalla. Hän ei maininnut mitään epävirallisesta talonmiehen pestistään. Suoria linkkejä Aztechnologyyn , Ghost Cartelleihin tai hra. Champelliin ei olla löydetty. Aloitetaan tutkimus identiteetin varmistamiseksi.
10. lokakuuta
Muut asukkaat ovat puhuneet Nti. Farmmingtonista alonmiehenä, joka “pitää kummitukset kurissa” - Olivia Miner - tai huolehtii, “ettei kattohuoneiston asukkaan ongelmat vahingoita muita” - David A. Jarrett. Ks. muut asukkaiden lausunnot. Ylimmän kerroksen asukkaasta löytyy tietoa kohdasta Ian Champell. Nti. Farmington ei ole vastannut yhteydenottopyyntöön. Jätetään muistutus kahden viikon päähän.

Muistiinpanoja

Emerald City Trading Company

Saltairien peitefirma

Shadow of Babylon

Ballard Beachin satoa

Bisneksiä

Clubi Tarislariin

Elven District

Syndikaatit

Hyvät välit

Huonot välit

Pykäliä & muistiinpanoja

Bisnesksiä

Simon kommentteja. Merkkasin omia kommenttejani tuonne. Merkkasin erikseen ne mitkä on tyyliltään keikkamaista toimintaa(TM). Niistä saa varmaan peliä helpommin kuin ei keikkamaisista, mutta samalla rajanveto niiden ja runneritoiminnan välillä voi olla hankalaa. Yksi tyypillinen ero minkä mä näen runneritoiminnan ja syndikaattien välillä on se, että syndikaattien tulot kasaantuvat tasaisesti pienistä virroista siinä missä runnerit saa isoja kertapalkkioita.

Mahdollisia toiminnan aloja

Grifting

Vanhaa kunnon huijausta. Useimmat syndikaatit eivät välitä perushuijauksista. Riittävän taitavaa väkeä on vaikea saada, riskit ovat suuret ja tuotot ovat epätasaisia.

Pikkuhuijauksissa on pienet rahat, isot vaatii suunnittelua ja ammattitaitoa. Onko kellään hahmoista osaamista tällä alalla? Keikkamaista toimintaa.

Hijacking

Kaappaukset eivät suoraan kuulu minkään syndikaatin tontille, joten puuha on kohtuullisen turvallista.

Vaatii tietoja lasteista ja ostajat tavaralle. Sopivaa osaamista löytyy, kontakteja ei kovin hyvin. Keikkamaista toimintaa.

Primus kommentti: Kaappaukset ovat hyvää alaa Saltaireille. Osaavaa väkeä löytyy ja kenenkään varpaille ei astuta. Eforttia on laitettava sopivien tavaran luukuttajien löytämiseksi.

Kidnapping

Hankalaa, mutta mahdollisesti erittäin tuottoisaa bisnestä.

Keikkamaista toimintaa.

Primus kommentti: Vaarallista toimintaa, joka herättää liikaa antipatioita.

Prostitution

Coilia vois olla ihan hyvä pimpata.

Tää on varmaan aika kilpailtu ala ja saa muu syndikaatit niskaansa. Plus tarvii alkupääomaa tilojen, vosujen ja muun henkilökunnan hankkimiseksi.

Primus kommentti: Haltijavosut on meidän juttu. Laesan kanssa yhteistyötä. Aloitetaan suojelulla ja sitten ruvetaan hankkimaan kiinteistöjä.

Protection

Alueiden ja paikkojen suojelu johtaa usein kilpailuun alueista ja paikoista, joten Saltairit ovat perinteisesti suojelleen yksittäisiä tapahtumia ja tapaamisia.

Tähän liittyy myös perinteiset suojelurahat, jossa ensin luodan tarve suojelulle ja sit suojellaan. Yksittäisten tapahtumien suojelu keikkamaista toimintaa.

Primus kommentti: Keikkamainen suojelu on hyvä. Lisäksi asiakkaat jotka tulevat meidän luoksemme omasta tahdostaan. Monia "suojellaan" vain nimeksi. Me suojelemme oikeasti. Keneltäkään ei kuitenkaan alkuun oteta alueita. Kenties Laesa auttaa tälläkin saralla.

Robbery

Riippuen ryöstön kohteesta homma voi olla hyvinkin kannattavaa. Riskit ovat jälleen kerran kohtuullisen isot. Syndikaatit eivät ole kovin kiinnostuneita perusryöstelystä.

Osaamista löytyy, niin lähellä runneritoimintaa. Keskeistä tieto potentiaalisista saaliista ja taustoista, sekä kanavat ostajaan. Keikkamaista toimintaa.

Primus kommentti: Hyvät keikat ovat meille aina tervetulleita. Ryöstetään isoja saaliita, niin riskit ja tuotot pysyvät tasapainossa.

Extortion

Rahakkaat tahot ovat joskus kiristettäessä valmiita maksamaan isoja summia siitä että niiden salaisuudet pysyvät salassa.

Vaativaa tiedonhankintaa, mutta jotain osaamista löytyy hahmoista. Ei aluetta puolustettavaksi. Tiedoista voi olla muutakin iloa.

Primus kommentti: Ehdoton kyllä. Pesämuna on jo hankittu Doc Wagonin potilasrekistereistä.

Smuggling

Halutun ja laittoman tavaran toimittaminen Seattleen ja asiakkaalle.

Tarvitsee sekä toimittajan että ostajan. Jos isompaa mittakaavaa suunnittelee niin tarvitsee kuljetuskapasiteettia ja henkilöstöä. Pienet ja kalliit lastit onnistuu helpommin. Kilpailtu ala, mutta jos löytää tuotteen jossa ei kilpailla, välttynee osalta ongelmista. Keikkamaista toimintaa jos lastit harvoja.

Primus kommentti: Hyvä business meille. Yhteistyö Laesan kanssa. Me tarjoamme lihaksen ja he välineet. Kun sopiva tuote löytyy, niin voimme aloittaa oman homman.

Wet work

Aina joku haluaa jonkun jossain hengiltä. Tai uhkailtavan hiljaiseksi tai vedettävän turpaan. Parhaimmillaan todella isot palkkiot.

Osaamista jengistä löytyy jo valmiiksi, löytyykö halua?

Primus kommentti: Nämä keikat pitää valita huolella, mutta muuten ongelmaa ei liene.

Slav kommentti: Joskus jannuja vaan pitää kylmätä.

Magic

Magian saralla voi tehdä myös uhkailua, suojelua ja muuta.

Potentiaalia porukasta löytyy, eikä ole älyttömän kilpailtu ala sen hankaluudesta johtuen. Mitä kaikkea toimintaa voisi rakentaa maagisen toiminnan ympärille?

Biz

Monia normaaleja bisneksiä voi hoitaa tuottoisammin, jos ei noudata lakia kaikilta osin. Veronkierrosta Al Caponekin lopulta saatiin nalkkiin. Esim. Casinoiden ja yökerhojen kaltaisten bisnesten tuottavauus kasvaa roimasti, jos siellä tarjotaan myös laittomia palveluita ja tuotteita laillisten lisäksi.

Osaamista ei välttämättä kauheasti ole, ja moni näistä on varsin kilpailtua. Mutta kulissi muulle toiminnalle voi olla joka tapauksessa hyödyllinen.


Page last modified on 2012-05-28 01:27