NR / TempestinTavoitteet

Tempestin tavoitteet

Päämäärä: Made Man

Tempest haluaa olla Saltairien luottomies, tehokas oikea käsi jonka lojaalisuutta kukaan ei kyseenalaista ja joka saa homman hoidettua. "I handle Mr. Saltair's laundry, things like you. I make unpleasant decisions for him, which he can't and never will know. And he sleeps very well." -Way of the Gunia mukaillen :)

Esteet

Tempest on haltia, mutta fyysisesti ei-haltia. Se on iso este haltiasukuun pyrkimiselle.

Tempest on kuumaverinen eikä aina osaa pitää kieltään kurissa.

Päämäärä pelissä

Tehdä Tempestin sukuunpääsemisestä itsenäinen juonikuvio, jossa punnitaan mitä Seattlen Saltairit sanovat, mitä vanhimmat sanovat, ja miten lojaalisuus lopulta palkitaan? Meneekö suvun säännöt lopulta uskollisuuden edelle ja päästetäänkö Tempestistä ilmat isompien kuvioiden vuoksi? Pelaajalle käy kaikki :)

Muut hahmot

Tempestin ja Saltairien välillä on ratkaisematonta skismaa. Void ei puhunut Tempestin puolesta, kun lavastuskuvio Blood Mountain Boysien kanssa tehtiin, jonka johdosta Tempest menetti värinsä. Tää on pelaajan unohdus enemmän kuin hahmon, mutta sitä on vaikea olla sivuuttamatta. Void on pyytänyt asiaa anteeksi epäsuorasti. Slav ei ole, mutta on sanonut, että Tempestin tekemiä uhrauksia ja lojaalisuutta arvostetaan.

Salakuljetuspuolen käynnistäminen ja pyörittäminen toisi Tempestille tämän ominta vastuualuetta.

Näkymä muille

Tempest pyrkii todistamaan lojaaliutensa viimeiseen asti. Tempest tarjoaa neuvojaan mielellään, mutta viime kädessä mennään sillä mitä pomot sanovat, ja sen jälkeen sitä ei kyseenalaisteta. Tempest on valmis tekemään mitä vain päästäkseen Saltaireihin.

Muita päämääriä

Raha. Raha, raha, raha... Koska rahasta näkee, että on arvostettu ja luotettu, eikö vain? :)

Perhekuviot pitäisi saada mallilleen (hankala tuoda peliin muuten kuin sivujuonteena jota käsitellään vain harvakseltaan)

Henkilökohtaiset mittarit

Going Strong

Describe 3 meters that your character uses to measure his/her success as a runner - Gain 1 Karma

Syndikaattietiketti

Tempestille on elintärkeää pitää yllä mainetta tyyppinä, joka saa hommat hoidettua ja kantaa vastuunsa. Syndikaattietiketti on oleellista tässä -- ilman syvempää ymmärrystä siitä miten hommat toimivat ei voi olla se tyyppi jolta nämä kuviot sujuvat kuin luonnostaan.

Oikea käsi

Tempestille on tärkeää olla oikea käsi. Tempest ei halua johtajan roolia, mutta luutnantin rooli uppoaisi täysillä. Just se tyyppi johon voi nojata tarpeen tullen ja just se tyyppi joka osaa hoitaa erikseen käskemättä.

Respect

Tempest haluaa saada respectiä siinä missä antaakin sitä. Ansiot mitataan, maine tunnetaan ja kohdellaan arvoon ja asiaan kuuluvasti.

Life is Good

Describe 3 meters that your character uses to measure his/her quality of life - Gain 1 Karma

Oppiminen

Tempest ei halua heittää aivojansa hukkaan. Tempest ei ole tyhmä vaikka lihaskimpulta näyttääkin, ja uuden omaksuminen on mitä tärkein ominaisuus miehessä. Jos ei ole valmis oppimaan uutta ja haastamaan itseään uusilla tavoilla, sitä antautuu entropialle ja paikalleen jäämiselle. Tempest ei halua tätä.

Perhe

Vaikka välillä vaikeaa onkin, Tempest on family man. Tämä ei koske pelkästään Saltairien sukua vaan myös omaa perhettä, ja myös omaa perhettä kohtaan ollaan äärimmäisen lojaaleja. Zephyrin kanssa on tehty sitoumus ja siitä pidetään kiinni vaikka välillä vituttaisikin. Tätä helpottaa se, että Tempest todella rakastaa vaimoaan ja jumaloi tytärtään. Erossa olo on todella raskasta.

Kehoni on temppelini

Kivun läpi puskeminen ja omien rajojen ylittäminen on huikea tunne. Kun tietää kehon pystyvän mihin vain ja mielen olevan terävänä, ei ole mitään estettä mitä ei voisi voittaa. Plus saahan sillä nyt kivasti pildeäkin :P


Page last modified on 2015-09-08 15:10