Ilmoitustaulu: Sivuston viimeisimmät muutokset

  • Peli on päättynyt jo hyvän aikaa sitten,syksyllä 2017, loppua kohti raportoimisinto vain koki kolauksen työkiireiden ja asioiden lykkäämisen vuoksi. Kiitos pelaajille! Shade 2018-02-10 12:16
  • Kts. myös CoT-projektin muutosloki Huom. ei näytä muutoksia, joissa "Don't show in Recent Changes" on ollut valittuna.

Yleiset asiat

Varkaiden neuvosto on Shaden 2014 vuoden alussa alkanut kampanja, joka pohjautuu Pathfinder RPG-systeemin Golarion-maailmassa tapahtuvaan "Pathfinder: Council of Thieves" -nimiseen Adventure Pathiin. Kampanjan aikana pelaajien hahmot etenevät tasolta 1 tasolle 13. Pelaajia pyydetään olemaan lukematta kampanjan kulkuun liittyvää materiaalia. Tutustuminen sen sijaan kampanjaan liittyvään pelaajan oppaaseen - Council of Thieves: Player's Guide - on enemmän kuin suotavaa, jopa välttämätöntä.

Pelitahti on kerran kuussa viikonloppuisin ja pelipaikkana toimi Laerlornin lukaali, jollei muuta ilmoiteta. Pelaajina toimivat Laerlorn, petemus, Evilkele, Sazmo ja Banedict . Pelipäivät sovitaan joko tuossa alhaalla sille varatussa tilassa tai sitten sessioiden lopetuksen yhteydessä.


Seuraavan pelipäivän arvonta:

Peli 34 - 09.04.2017 klo 11Välisanat

Cheliaxin entinen pääkaupunkin Westcrown, joka aikoinaan kilpaili itse Absalomin kanssa mahdissa ja kauneudessa, on vajonnut jumala Arodenin kuolemaa seuranneina vuosikymmeninä vain hämäräksi varjoksi entisaikojen loistostaan. Vaikka kaupunki on edelleen tärkeä kauppasatama, oli Arodenin kuolema itsensä jumalan maanpäälle palaamista varten käytännössä pyhittäneelle kaupungille isku suoraan sen olemuksen ytimeen. Jos kaupungeilla voidaan sanoa olevan sielu, Westcrownin sielu varmasti repeytyi palasiksi Arodenin mukana.


Näkymä Westcrownin satamassa auringonlaskun aikaan

Nykyään Westcrown tunnetaan Cheliaxin jalosukuisten keskuudessa lähinnä arestipaikkana niille onnettomille, jotka ovat joutuneet maata hallitsevan Thrunen suvun epäsuosioon. Kaupungin asukkaat puolestaan tuntevat Westrownin paikkana, jossa jo 30 vuoden ajan voimassa ollut yöllinen ulkonaliikkumiskielto pakottaa kaikki pysymään sisällä pimeän laskeuduttua, nimettömien kauhujen vainotessa katuja. Kaupunkia hallitseva lordipormestari ja hänen virkakoneistonsa eivät vaikuta ajoittaisia ohimeneviä kampanjoita lukuunottamatta kuitenkaan erityisen kiinnostuneilta asiasta, keskittyen asukkaiden mielestä enemmän varmistamaan omat etunsa sekä kaupungin pysymisen tiukasti Thrunen suvun rautaisessa otteessa. Viime aikoina lordipormestari on kunnostautunut käyttämällä rahaa ensisijaisesti arvostamansa cheliaxilaisen oopperan tukemiseen "nostattaaksen kansan henkeä näinä vaikeina aikoina." Vähät siitä, ettei suurella osalla kansasta ole varaa oopperan sisäänpääsymaksuihin. Tämä ei toki ole lordipormestarilta mitenkään poikkeavaa, näin ovat asiat olleet jo vuosia. Ainoastaan se, että taidelaji on tällä kertaa ooppera, on uutta. Westcrownin asujamisto onkin ehkä hyvä esimerkki elävien olentojen ihmeellisestä kyvystä sopeutua - riippumatta siitä, kuinka huonot olosuhteet ovat.

Mutta nyt, kaupungin turuilla ja toreilla pöytien ääreen kokoontuvat vanhat ukot ja akat ovat ihmeissään: kaupungilta kuuluu kummia. Wiscranien Silmiksi itseään kutsuva joukkio on hyppinyt helvetinritarien silmille ja murtanut Rego Crua'n asukkaita terrorisoineen tieflingjoukkion, jota vastaan dottarit tuntuivat olevan pitkään voimattomia. Villeimmät huhut kertovat jopa, että joukkion on onnistunut tunkeutua pormestari Aberrian Arvanxin kartanon syövereihin piilotettuun holviin, josta löydettyjen rikkauksien turvin liike on valmis aloittamaan avoimen sodan kaupungin hallinnasta. Kaikenlaista!

Viereisessä pöydässä istuvat nuorukaiset pyörittelevät silmiään vanhusten iänikuisille jutuille politiikasta. Aivan niin kuin maailmassa ei muuta olisikaan! Huhuja kapinaliikkeistä nyt on tässä kaupungissa kuultu iät ja ajat. Sen sijaan todella uutta ja erikoista ovat uutiset näyttelijäporukasta, joka selvisi hengissä pahamaineisesta, kuusiosaisesta murhanäytelmästä "Larazodin Kuusinkertaiset Kärsimykset". Larazodin näyttelijä oli huhujen mukaan varsin näyttävä...Kaihoisat huokaukset ja valuva kuolat täyttävät pöydän kaikkien miettiessä itsekseen, mitä mahtoikaan tapahtua pormestarin näyttelijöiden kunniaksi järjestämässä karonkassa, Cornucopiassa.

Ihmiset puhuvat. Ja puhuvat. Kaikkien keskusteluiden hiljaisina todistajina toimivat varjot levittäytyvät pitkin seiniä, kattoja, tuoleja. Puheenaiheesta hetkeksi harhautunut katsoja saattaisi huomata niiden väreilyssä jotain levotonta. Eikä syyttä. Jo vuosia varjot ovat hallinneet vailla vastusta - eivät pelkästään Westcrownin katuja ja raunioita, vaan myös ihmisten mieliä. "Mikä on tämä toivo, joka kipinöi ihmisten mielissä ja ajaa meitä pois? Keitä ovat nämä vallananastajat, jotka kehtaavat nousta meitä vastaan?" kuuluu huolestunut kuiske ja sihinä yön pimeydessä. Kuten kaikki valtiaat, varjotkaan eivät ole aivan vielä valmiita luopumaan vallastaan.

Ainakaan ilman taistelua.

This website uses trademarks and/or copyrights owned by Paizo Publishing, LLC, which are used under Paizo's Community Use Policy. We are expressly prohibited from charging you to use or access this content. This website is not published, endorsed, or specifically approved by Paizo Publishing. For more information about Paizo's Community Use Policy, please visit paizo.com/communityuse. For more information about Paizo Publishing and Paizo products, please visit paizo.com.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped