This website uses trademarks and/or copyrights owned by Paizo Publishing, LLC, which are used under Paizo's Community Use Policy. We are expressly prohibited from charging you to use or access this content. This website is not published, endorsed, or specifically approved by Paizo Publishing. For more information about Paizo's Community Use Policy, please visit paizo.com/communityuse. For more information about Paizo Publishing and Paizo products, please visit paizo.com.

Liekkien Perintö

Tee mitä haluat, mutta älä häiritse kauppaa, Katapeshin ensimmäinen laki

Liekkien Perintö on Pathfinder-kampanja, jossa käytetään pohjana Paizo Publishingin Legacy of Fire-seikkailumoduuleita mutta ollaan samalla valmiita erkanemaan niistä tarpeen mukaan. Peli on arkipäiville sijoittuva, peliä johtaa Blue_Hill ja pelaajina on Riimuvaltian Kronikoiden pelaajat Ismo, Teemu ja Ari.

Periaatteita

- Pelataan XP:tä käyttäen, toisin kuin koskaan ennen. Emme farmaa boareja XP:n toivossa mutta pelaajina tiedätte miten paljon tarviitte seuraava tasoa varten. Hahmot saavat XP:t täyden levon jälkeen ja leveloi "heti" jos taso iskee.

- Ei ilmaisia lounaita: taistelu-fiitit pitää ottaa omina fiitteinään. Combat Maneuverien tekemisestä keskustelu jäi vähän kesken. Statit on arvottu käyttäen Dungeoneticsia tai 18 pisteen ostoa.

- PJ pelaa peliä niin kuin se on tarkoitettu pelattavaksi. En ole tappamassa hahmoja mutta jos näin käy peliä pelatessa (joko huonon tuurin vuoksi tai pelaajan valintojen tuloksena), niin käy. Mekaniikka on muutenkin näkyvillä, esimerkiksi Diplomacy-taitoa heitetään ja DC:t lasketaan sen mukaan kuten säännöt sanovat. Erinomaisesta puheesta tai erittäin tunteikkaasta ulosannista voi silti saada bonuksia.

- Eri roduille ja jumaluuksille suunnittelut loitsut/fiitit/kaikki on tarkoitettu vain ko. rodun jäsenille/jumaluuden palvelijoille.

- Pidetään hauskaa yhdessä, eihän tässä muuten olisi mitään järkeä!

Pelikerrat

Haaskakuninkaan Huuto

Pedon Huone

Sakaalin Hinta

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped