Tapahtumat

Agareen päiväkirjasta

Heräsimme Vanhan Korvosan leluntekijän kellarista. Saimme viimeeksi kuulla, että Vencarlo saattaisi olla Glorio Arkonan luona, joten lähdimme ottamaan asiasta selvää. Koin tarpeelliseksi käydä juttelemassa vanhemmilleni ennen kuin koputtelemme Glorion ovea. En ollut nähnyt vanhempiani pitkään aikaan. Viimeeksi olin käynyt pahimmassa rappiossani kerjäämässä rahaa, mutta he eivät enää suostuneet ylläpitämään narkomaanin taipumuksiani. Muistan hämärästi huutaneeni ikävästi ja katkaissut välit poikki. Ahdistus ja jännitys oli korkealla kun koputimme ovea. Pitkäaikainen palvelijamme ei ollut ensin tunnistaa minua, mutta sen sijaan äitini tunnisti minut. Hän kuittaili minulle rahantarpeestani, ja minä aloitin välittömästi pyytelemään anteeksi ja lupasin maksaa velkani takaisin. Äiti tuntui kuitenkin yhtä ymmärtäväiseltä kuin ennenkin, ja lupasin että puhumme asiat läpi ihan keskenämme. Esittelin ystäväni ja äiti pyysi meidät lounaalle. Kerroimme, että yritämme päästä Glorion puheille. Äidin mukaan Glorion puheille pääseminen on nykyään vaikeaa, mutta hän ehdotti audienssin pyytämistä. Hän kirjoitti meille vielä esittelykirjeen. Lounaalla hän kyseli kumppaneiltani kaikenlaista ja minulla oli vain kiusaantunut olo. Kiusaantunut, mutta loppupeleissä tunsin helpotusta. Tuntui, että enää ei tarvitsisi hävetä niin paljon. Lupasin tulla vielä tehtävämme jälkeen äitini luokse, ja sitten syliini putosi suuri yllätys. Ihmettelin, kun isä ei ollut paikalla. Äiti kertoi, että hän kuoli verihuntuun vähän aikaa sitten. Painajaiseni vaikuttivat jälleen todellisilta ja häpeäni kasvoi vähän, kun en voinut olla isäni apuna. Ei enää ikinä uudestaan.

Glorion tapaaminen sujui yllättävän hyvin. Äitini esittelykirjeen avulla pääsimme melko nopeasti Glorion massiiviseen ja kalliisti koristeltuun kotiin. Glorio itse oli aivan samanlainen karismaattinen puhuja kuin muistinkin. Hän ihmetteli minun parantumistani, mutta vielä enemmän tuntui tarvitsevan myös meidän apuamme. Kun kerroimme etsivämme Vencarloa, hän kertoi suoraan että hän on Arkonien elävässä labyrintissä "vieraana", ja että meidän tulisi itse hakea hänet pois sieltä. Ilmeisesti hänellä ei ole enää mahdollisuus päästä itse sinne, sillä hänellä ja siskollaan Melialla on jonkinlainen vallantestaus menossa. Sen lisäksi Glorio kyseli meidän mielipiteitämme kuningattaresta ja tuntui itse olevan kuningatarta vastaan, vaikkei sitä suoraan sanonutkaan. Lisäksi hän antoi meille vapaan pääsyn kartanoon ja asehuoneeseen ja antoi lahjaksi meille Ring of Evasionin, jonka Gruul otti ansanpurkajan roolinsa vuoksi.

Labyrintiin pääseminen osottautui hieman vaikeaksi, mutta Therou onnistui löytämään pääsyn sinne. Jo heti alussa meitä vastaan taisteli jotkut kummalliset kasvit, jotka näyttivät epäkuolleilta. Karamazin käyttöön jäänyt Rod of Wonder osottautui vaikeaksi aseeksi, sillä se aiheutti pimeyttä ja muuta epämiellyttävyyttä taistelussa. Voitimme kuitenkin kasvit ja jatkoimme alaspäin, josta löysimme pienen jokiproomun ja vierellä oven. Oven takaa paljastui jonkilainen kappeli, jossa oli tiikeripäinen olento, ilmeisesti jonkinlainen rakshasa ja kaksi keisarikobraa. Taistelu oli pitkä ja vaikea, sillä otuksen lonkerot aiheuttivat meille paljon vaikeuksia. Lisäksi otus tuntui vastustavan kaikkea muuta kuin teräviä aseita ja hyvyyttä, mutta onneksi meillä oli Areth. Hän pelasti nahkamme jälleen kerran, kun osa meistä kaatui maahan kesken taistelua. Taistelun aikana kobrat saatiin tapettua ja tilanne näytti niin epätoivoiselta, että nostin yhden kobran ylös vertavuotaksi luurangoksi. Tiimiläiseni olivat kovin järkyttyneitä tästä teosta, mutta selitin että epäkuollut on vain työkalu minulle, ja että pystyn hallitsemaan olentoa tahtoni mukaan. Epäilen, että tästä tulee vielä sanomista, mutta uskon että tämä olento tulee auttamaan meitä vielä kun tunkeudumme syvemmälle Arkonan labyrintiin..


Päivämäärät

Lamashanin 25. päivä 4708 AR.

Sivuhahmoja

 • Madame Arkona, leskirouva
 • Carnochan, Arkonan palatsin majordomo
 • Glorio Arkona, genius millionaire playboy philantrophist
 • Avidexu, marai rakshasha

Palkkiot

 • +1 chainmail x3
 • spiked +1 light steel shield x3
 • ring of evasion, Glorion lahja, nyt välskärillänne
 • mwk dagger, vudralaistyylinen
 • jalanmittainen sinikorallinen gekkopatsas, 300 gp
 • upeasti kaiverrettu punapuinen tuliturkki, 200 gp
 • kultainen, helmisilmäinen tulitraakki, 1200 gp

Mutinat

Löysitte tien dunskuun ja se on hyvin suora se. En tosiaan enää listaa jotain jakoavaimia tai ei-mwk-aseita. Jos joku tarvi sapelia johonkin niin voitte olettaa sellaisen omistavanne.\\

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped