[distant pipe organ and suffering]

Tapahtumat

Arethin päiväkirjasta

Ikuinen Ruusu sentään, tämä paikka on hirvittävä.

Saavuimme Arpivalliin lähes kaksi viikkoa sitten. Uusi vuosi on saapunut, mutta Kuthonan varjo on edelleen yllämme, sillä Laori ja Sial kulkevat edelleen mukanamme.

Saavuttuamme Arpivalliin kohtasimme pienen örkkiheimon, jonka johtajan kukistimme. Gruul astui esiin ja julistautui heidän uudeksi johtajakseen. On valitettavaa, että jouduimme tarttumaan aseisiin Mätäkielen heimoa vastaan, mutta lopputulos oli hyväksyttävä. Heimo valvoo jatkossakin, ettei kukaan astu Arpivalliin jalallaan. Tai sieltä ulos. Paitsi kenties lentäen. En vieläkään ymmärrä, mitä sen lohikäärmeen kanssa oikein tapahtui. Shelyn, jos minun on tarkoitus jäljittää se olento, lähetä minulle merkki! Koen velvollisuudekseni ottaa vastuun tapahtuneesta, vaikken sitä ymmärräkään.

Olemme löytäneet monenlaisia kauhuja linnakkeesta, useimmat niistä kykeneväisiä helposti viemään henkemme. Olen syvästi kiitollinen siitä, että toveruuden siteet ovat meitä näin pitkälle kantaneet. Toki meillä on ajoittaisia erimielisyyksiä asioista, mutta olemme onnistuneet pitämään tehtävämme mielessä ja urheutemme on vielä riittänyt. Agares, Gruul, Karamaz ja Therou ovat edelleen tovereita, joiden edestä annan mielelläni uudelleen henkeni. (Kuoleman kokemus kylläkin oli vastenmielinen ja kammottava. Arpivalli tosin on varmasti sielulle karmeampi koti kuin Luutarha. En mielelläni palaisi kumpaankaan, mutta aika näyttää, mikä on kohtaloni.)

Mietin pitkään, miksi Shelyn on minun sallinut lähteä tälle tehtävälle. Arpivallin kirousten poistaminen vaikuttaa hyvin varteenotettavalta syyltä sille. Toki en tee oletuksia - Hän tehköön päätöksen toimintojeni oikeudenmukaisuudesta - mutta kun tämä kaikki on ohi, tulen palaamaan tähän kauheaan paikkaan ja puhdistamaan siitä sen, minkä voin. Vangittujen sielujen on jonain päivänä loputtava. Ja epäilen, että minulla on aikaa. Ehkäpä liikaakin.

Vai onko kenties niin, että tälläkin hirveydellä on syynsä olla täällä? Onko tämä hiljainen helvetti tarpeen suojaamaan tornia? Päätöksenteon aika saapunee ennen pitkää. Sitä ennen on tärkeämpää ajatella selviytymistä.

Kun maailma on rakkaudesta kuiva, Sinun kuiskauksesi murtaa hiljaisuuden ja kastelee sieluni. Pimeyden keskelläkin kuulen Sinun laulusi, ja se muuttaa yön päiväksi.

Päivämäärät

Abadiuksen 13.-18. päivät 4709 AR.

Sivuhahmoja

  • Möykky, juottaa
  • Laori Vaus, avustaa Arpivallissa
  • Varjokreivi, kiinnostui tornista
  • Belshallam, suuri louhi

Palkkiot

  • dragon hoard: 7,030 gp, 18,445 sp, and 39,800 cp, jalokivinä 5,000 gp, 3 masterwork greatswords, masterwork halberd, mithral breastplate, adamantine battleaxe, +1 lawful outsider bane greatsword, small +3 chainmail ja staff of necromancy (6 chargea).
  • minotaurit: 6x potion of inflict light, 3x large +1 bastard sword, 3x mwk minotaur double crossbow
  • tanssisali: +2 full plate, +1 holy cold iron longsword ja +1 tower shield(tunnistamaton vaakuna)
  • spartoi: 6x +1 spear

Mainitsemisen arvoista

Ootte tutkineet dunskun osat 1, 2, 4 ja 5, 9-14 + 16-17

Mutinat

Thank you based Clarifying Channel. -Rei
Oletettavasti varmaankin myydään kaikki varusteisto, pl +1 holy cold iron longsword, staff of necromancy ja adamantine battleaxe? Käytiin kuitenkin myymässä lähikaupungissa nämä ja edellisen session lootit. Lasken sitten kun tiedän tilanteen. - Atte

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped