"Itse Viattomuus."

 • Kaksosten kauniimpi puolisko, aina hurmaava ja valoisa Saga.
 • Saksan dekadenttien seurapiirien tunnettu kirjailija-perhonen.
 • Kirjoittaa steampunk-tyylistä muotiblogia omana trademarkkinaan kirjoituskoneella tai käsinkirjoitetut artikkelit.
 • Lapsuudessaan hyvin tiivis yksikkö kaksoisveljensä Vincentin kanssa, mutta aikuisiällä molemmat ovat etsineet enemmän omia polkujaan.
 • Erittäin mukautuvainen ja tyyni vaaratilanteissa.
 • Opiskeli Heidelbergin yliopistossa semiotiikkaa ja kirjallisuutta.
 • Loitsimiskielenä saamen kieli.

Saga Tjäder

High Concept - Eläinrakas seurapiirivelho
Trouble - Niin mikä sun ongelma on?
Template - Wizard
Other Aspects

 • Embrace the change
 • It's not you - It's me
 • Keep calm and carry on
 • Shoulder to cry on
 • Fight like a girl!

Skills

Superb (+5)

Discipline

Great (+4)

Conviction, Presence

Good (+3)

Lore, Survival

Fair (+2)

Empathy, Rapport, Endurance

Average (+1)

Investigation, Deceit, Performance, Scholarship, Alertness

Stunts and Abilities

- 3 Evocation: Air, Fire (Specialty, power +1), Spirit
- 3 Thaumaturgy: Specialization Animal control, power +1
- 1 The Sight
0 Soulgaze
0 Wizard's Constitution

FOCUS ITEMS AND ENCHANTED ITEMS
Focus item: Things go boom. (+2 offensive power to Fire evocation, bind to Rote 1)
Focus item: Linnun pääkallo-koru (Air)
Enchanted item: Korsetin luu (+1 defensive power to Spirit evocation, always on)
Enchanted item:
Enchanted item:
Enchanted item:

Rotes

Rote 1 - Söpö pieni tulihelvetti (Fire evocation, attack)
Rote 2 - Quick Veil (Spirit evocation, defensive block)
Rote 3 - Stun (Spirit Maneuver evocation)

Power Level Chest-deep
Total Refresh Adjustment -7
Adjusted Refresh 1
Player Ada

Tausta

Tapahtuma - "Tarot - Hirtetty. Embrace the change."

"Muutetaan koko perhe Saksaan" - Erik, kaksoset ja Ivar-serkku määrättiin muuttamaan Saksaan. Saga oli iloinen kun pääsi jonnekin missä on joku pitämässä huolta ja antamassa opetusta. Uudet paikat ja asiat ovat olleet nuoren naisen intohimo lapsesta saakka ja hän otti muuton ehkä keveiten lapsikatraasta. Pian Heinrich-sedän luo saavuttua vilkas tyttö putosi puusta kiipeillessään ja jäi roikkumaan jalastaan. Roikkuessaan puolisen tunnin ajan nuorella velhon oppipojalla oli aikaa miettiä sattumien, hyvien ja huonojen, vaikutusta elämään. Jumissa oppi ainakin kärsivällisyyttä kunnes setä tuli pelastamaan. Kaikella on tarkoituksensa.

Tapahtuma - "It's not you - It's me."

Teini-iässä kaksosten välit alkoivat etääntyä Vincentin hävitessä omille teilleen. Hylätyksi itsensä tuntenut nuori neiti lähti omille seikkailuilleen yöelämään ja moniin lyhyisiin suhteisiin, joista seurasi vana särkyneitä sydämiä. Saga kyynistyi tajutessaan, että hänen oli vaikeaa tai mahdotonta olla parisuhteessa paljastamatta olevansa velho. Hän rakastaa olla sosiaalinen, flirtti ja huomion kohteena, mutta aito uskollisuus ja välittäminen ovat vain perheelle. Perhe ymmärtää.

Tapahtuma - "Keep calm and carry on."

Ivar meni laukaisemaan jotain latistavaa demoneista tai vastaavaa ja Heinrich-setä päätti viedä pojat karaistumaan ja näkemään oikeita kauhuja. Vanhoillisen perinteen nimissä Sagaa ei otettu mukaan vaan hän joutui lähteä tätinsä Fridan mukana oopperaan. Väliajalla Saga minglasi tapansa mukaan ja jäi vahingossa katsomaan liian pitkäksi aikaa erään erikoisen näköisen naisen silmiin. Hän näki suoraan vampyyrin mädäntyneen sielun syvyyksiin, eikä voinut eikä uskaltanut kääntää katsettaan pois paniikistaan huolimatta. Sosiaalisen tilanteen sanelemalla pakolla Saga palasi istuimelleen ja pakotti itsensä pysymään rauhallisena oopperan ajan. Hän ei halua rakastua, ettei vamppyyrit pääse vahingoittamaan häntä itseään tai muita. On pakko katsoa silmästä silmään kaikkea.

Tapahtuma - "Shoulder to cry on."

Pakulla olutfestareille Puolaan! Matkan varrella oli pysähdyspaikkana pieni kylä, jossa nuoret tapasivat saksalaisen reppureissaajan. Reissumiehen toveri oli hävinnyt kylässä ja Saga sai jurot kyläläiset pehmenemään, sekä kertomaan matkalaisten päätyvän rusalkalle uhreiksi kylän ulkopuolella olevaan lampeen. Rusalka voitettiin ja seurue pääsi olutfestareille!

Tapahtuma - "Fight like a girl!"

Matka kohti Suomea alkoi teknisten syiden takia lautalla, joka oli täynnä rekkakuskeja. Jokunen olut ja Erikin suojeluvaisto potkaisi neitosta lähentelevää rekkamiestä persuuksille. Erik päätyi putkaan tappelun nujakan jälkeen ja muut Tjäderit jäivät tekemään suunnitelmaa saadakseen hänet ulos ennen satamaa. Konehuone alkoi reistailemaan velhon läheisyydessä ja matka meinasi jäädä kesken. Saga yritti lirkutella avonaisen paidan avulla vartijan huomiota muualle, mutta oli liian humalassa ollakseen tarpeeksi supliikki ja joutui poikkeuksellisesti turvautumaan likaisiin temppuihin. Korkokenkä haaroihin, useampi napakka nyrkin isku ja isoveli oli vapaana. Vartijaan luotiin illuusio sammuneesta Erikista ja sankarit pääsivät livahtamaan Suomeen.\\

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped