Poluttaessa roiskuu

... ja tekevälle sattuu. Tälle sivulle on tarkoitus kasata mieleenpainuneita lausahduksia, seikkailijoiden kommelluksia ja muuta sen sellaista. Useimmat näistä olivat varmasti paljon hauskempia itse tilanteessa. HUOM! Saattaa sisältää spoilereita skenuista!


SPOILERS! Lumisessa metsässä vastaan kävelee norsunkokoinen (sic) kuperkeikkoja heittävä (myös sic) karhu, joka päättää tehdä partystä kebabia. Karhulla on kaulassa hopeinen kääty, jonka ryhmän tietoniekat päättelevät pitävän nallea mielenhallinnassa. Hieman yksinkertainen puoliörkkibarbaari Bölk ei ylety lyömään käätyä maasta, joten hän saa hyvän idean kiivetä karhun selkään. Otsohan ei tästä pidä yhtään ja moukaroi Bölkkiä kovasti. Vihdoin yksinumeroisilla hipoilla mesikämmenen selässä tasapainoileva Bölk saa critillä rikottua korun ja nalle pakenee metsään. Loppuskenun ajan Bölk kulkee useamman kymmenen paunaa hopeablingiä yllä.

(A Frosty Mug, 14.12.2020; GM: Propagandalf)
Ryhmä: Bölk (half-orc barbarian), Ernest (elf investigator), Kaarna (elf ranger), Kuuppo (goblin rogue) ja Nuri (elf monk)


Älkää uusi sukupolvi unohtako menneisyyden viisauksia

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped