Resurssityypit

Resurssityypit kuvaavat yleisesti millaisia etuja hahmon faktiolla, ja pienemmässä mittakaavassa, hahmolla planeetalla, on käytettävissään. Lähes kaikki resurssit ovat faktion kuin faktion käytettävissä, mutta etuina merkittävästi helpommin kuin ilman niitä. Yleensä niin että faktio itsessään pystyy tekemään tai tuottamaan asioita, eikä niitä tarvitse hommata alihankintana.

Resurssityypit kuvaavat yleisesti asioita, ja käytännön toteutus voi poiketa merkittävästikin faktiosta toiseen.

Armeija

Esimerkkejä: Hazatien koulittu sotakoneisto ja johtamistaito, Mustereiden palkkasoturiarmeijat, Brother Battlen yksilöt.

Diplomatia

Esimerkkejä: Olemassa olevat suhteet, helpompi suhteiden luonti paikallisiin.

Kaupankäynti

Toisilta se nyt vain käy ja kontakteja on. Charioteerseilla tämä on keskeinen etu; he hallitsevat tähteinvälisiä reittejä.

Likaiset temput

Suuresti tapauskohtainen, mutta esimerkkinä ovela Decados voisi livahtaa kuin koira veräjästä vierittämällä syyn epäonnesta jonkun toisen niskoille.

Mystiikka

Kyky nähdä ja löytää asioita eri tavalla. Siinä missä insinööri tulkitsee planeetan topografiaa ja päättelee asioita tietoisen koneen avulla, Eskatoniikko vetää johtopäätöksensä Feng Shui -voimalinjoista. Yhtä kaikki, näiden faktioiden edustajat törmäävät mysteereihin muita helpommin.

Politiikka

Reeves ja Urth Orthodox, nuo yhteiskunnan kantavat tukipilarit. Minkä tahansa yhteiskunnan, kohta tämänkin. Siis, jos Hawkwoodit antavat luvan.

Resurssit

Li Halan -maailmoiden loppumaton kuuliaisten kansalaisten aitta tai Urth Orthodoxin harteilla lepäävän Kirkon mittavat varainnot.

Seikkailu

Missä Hazat, siellä miehet ratsastaa. Missä Charioteer, siellä kanttiinasta ostettu aarrekartta. Eskatoonikot nyt vain ovat outomagneetteja.

Tiedustelu

Decadosten Jakovinian agency tutkii, soluttautuu ja vakoilee. Mustereiden tiedusteluyksiköt liikkuvat linjojen takana.

Tutkimus

Löytyikö toisen tasavallan aikainen lentoalus? Insinööri selvittää. Tai pahaenteinen obeliski? al-Malik on luultavasti jo selvittänyt paikallishistoriasta mistä moinen on ilmestynyt.

Usko

Melkein kaikilla sitä on, mutta joillekin siitä on myös käytännön hyötyä. Brother Battle ovat oikeamielisyyden ilmentymä eivätkä epäröi käyttää uskon voimaa, Sanctuary Aeon vetää massat luokseen esimerkillä, Li Halan ja Kirkko sopivat vähän kaikenlaista häävuoteellaan.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped