Attach:pathfinder_logo.jpg Δ

AshSeekers

This website uses trademarks and/or copyrights owned by Paizo Publishing, LLC, which are used under Paizo's Community Use Policy. We are expressly prohibited from charging you to use or access this content. This website is not published, endorsed, or specifically approved by Paizo Publishing. For more information about Paizo's Community Use Policy, please visit paizo.com/communityuse. For more information about Paizo Publishing and Paizo products, please visit paizo.com.

AshSeekers on Paizo Publishingin Pathfinder-kakkosedikan kampanja. Kampanja vie hahmot ensimmäiseltä tasolta aina tasolle 20 asti. Pelaajia pyydetään olemaan lukematta sen seikkailuita. Pyritään aloittamaan kampanja vuoden 2020 puolella, ja pelaamaan torstaisin. Pelinjohtaja on JJape, screenin kuvapuolta katselevat Devak, Palkki, Tomahawk ja Filadeus.

Tiedotuksia

Jatketaan torstaina 7.1.. klo 17.00; tai aiemmin, jos kaikille käy. -JJape

Seikkailut

Kirja 1 - Hellknight Hill (level1-4)

Kampanjan alku

Player`s Guidesta löytyy background:it, jotka auttavat hahmon taustoittamisessa. Tärkein hahmonluonnissa asetettava kysymys on - miksi haluat seikkailijaksi? Tämän lisäksi pelaajat voivat miettiä niin pelaajahahmojen välisiä tuttavuuksia etukäteen kuin sukulaissuhteita kaupunkiin (tästä sidebar:ssa). Mutta tausta voi hyvin myös olla Murtokukkulan ulkopuolelta, ja seikkailumotiivi on tuonut hahmon paikalle seikkailun alkuun osallistumaan tämän kuukauden Sankareidn Kutsuun.

Kampanjan maailma

Kamppanaja alkaa Murtokukkulan (Breachill) kaupungista. Myöhemmissä kirjoissa käydään erilaisissa paikoissa. Kampanja on teemoiltaan melko perinteinen; kultisteja, lohikäärmeitä ja erilaisten Golarionin asukkien kotikontuja.
Murtokukkula on tunnettu paikka seikkailijoiden parissa, ja pienestä koostaan huolimatta, sieltä on historiansa aikana lähtenyt suuri määrä seikkailijoita maailmalle. Kuuluisin seikkailija oli kaupungin legendaarinen myyttinen mytos-hahmo/slash esi-isä/ensimmäinen seikkailija; velho Lamond Breachton.

Kampanjan tyyli

Kampanja vedetään sillä tyylillä kuin aikaisemminkin. Koska tämä toimii pelaajilla pitkälti tutustumisena uuteen systeemiin, katsotaan kampanjan edetessä, muokataanko jotain. Pelinjohtajana olen tällä kertaa valmis suurempiin muokkauksiin kuin aikaisemmin, mutta en usko kakkosedikassa sen olevan niin tarpeellista.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped