torstaina 25.3.2010 klo 17.00 Kalliossa

Osa 3: Atlantis nousee

"Liian pitkään ovat ihmiset saaneet jatkaa hyökkäyksiään Atlantiksen valtakuntaa vastaan. Liian pitkään he ovat kaataneet jätteensä ja saasteensa meriimme. Liian pitkään he ovat tappaneet väkeämme myrkyillään, verkoillaan ja pommeillaan. Ei enää, sanon minä, Namor, synnyinoikeudella Atlantiksen valtias. Ei enää!"

Prinssi Namorin, Atlantiksen valtiaan sodanjulistus ihmiskuntaa vastaan, New Yorkin edustalla 22.8.1969.

Tapahtumat

Leen salaperäiseltä, kaukaiselta sukulaiselta perintönä saama Greenwich villagen kartanon paljastaa joitain salaisuuksistaan ja nostaa samalla esille runsaasti lisäkysymyksiä. Kellaritiloista löytyy selvästi murhattujen ihmisten luita, kultakolikoita vuodelta 1899, sisällissodan aikaisia Sharp-kivääreitä, ruumisarkkuja, joista yhdessä olevan naisen ruumiin kaulassa on rubiinein koristelty pentagrammiriipus, ja salakäytävät viemäreihin, New Yorkin metroon ja Central Parkiin.

Kellaritilojen tutkiminen keskeytyy kuitenkin Manhattanin eteläkärjen suunnalta kuuluviin räjähdyksiin ja jyminään. Atlantiksen armeija on tehnyt maihinnousun Manhattanille!

Kadut ovat sekasorron vallassa. Pakenevia ihmisiä, poliiseja, palomiehiä ja sotilaita on kaikkialla. Käyttäen Johnin katutuntemusta, ryhmä onnistuu pääsemään kansalliskaartin tiesulkujen ohitse itse tapahtumien näyttämölle.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped