Itse olen tehnyt niin, että jokainen loitsu, feat, skill yms. on omalla rivillään ja jokaisella on linkki d20pfsrd:n vastaavaan asiaan, esimerkiksi:

1st (3/day) — Acid Arrow, Comprehend Languages
Feats Power Attack, Dodge
Skills Appraise +4 (1), Craft (alchemy) +4 (1),
Tällä tavoin asiat ovat edes jonkinlaisessa järjestyksessä muokkausruudussa, ja linkit eivät huku sotkuun.

-Deus

Belgold "a.k.a. Bell"

"Voin toki alkaa etsimään Kazavonin muita artifakteja, matkailu on mukavaa, ja eiköhän maailmasta aarteita edelleenkin löydy" (Bell, ja Desnalainen ristiretki)

N Female Human Sorcerer 16
N medium humanoid(human)
Player JJape


Init +6
Senses Perception +22/+24, Darkvision 60ft (FoD II only)


AC 28(+8 armor, +6 nat., +2 dex, +2 def), Touch:14, Flat: 26
MA+shield 32 ; 14 ; 29
MA+shield+FoD II 37 ; 13 ; 35
hp 134(16d6+3*16+16+3)(160 in FoD)
Fort +13(+15)/+15(+17), Ref +13/+15, Will +15/+17
Special defenses Resist Fire 10, DR:5/magic(FoD II), Freedom of Movement


Speed fly 60ft / fly 90 ft (FoD II) / 30 ft
Melee 2xClaws +6 1d4-1+1d6fire, x2
Ranged Light Crossbow +9 1d8


Sorcerer Spells (CL16, Concentration: +29)
8th(4/day)(DC 27) — Moment of Prescience
7th(6/day)(DC 26) — Greater Teleport, Grasping Hand, Form of the Dragon II, Waves of Exhaustion
6th(7/day)(DC 25) — Cold Ice Strike(DC 26), Greater Dispel Magic, Form of the Dragon I, Sirocco(DC 26), True Seeing, Greater Heroism
5th(8/day)(DC 24) — Icy Prison(DC 25), Spell Resistance, Feeblemind, Communal Stoneskin, Suffocation, Telekinesis, Hold Monster
4th(8/day)(DC 23) — Dimension Door, Dragon`s Breath(DC 24), Fear, Enervation, Greater Invisibility, Telekinetic Charge, Communal Protection from Energy
3rd(8/day)(DC 22) — Fireball(DC 23), Fly, Haste, Dispel Magic, Communal Resist Energy, Halt Undead, Heroism
2nd(8/day)(DC 21) — See Invisibility, Resist Energy, Mirror Image, Glitterdust, Invisibility, Scorching Ray(3x4D6+4), Blur, Darkvision
1st(9/day)(DC 20) — Burning Hands(DC 21, 5d4+5), Mage Armor, Grease, Magic Missile, Charm Person, Shield, True Strike, Protection from Evil
Orisons (at will) — Detect Magic, Disrupt Undead, Prestidigitation, Message, Light, Open/Close, Read Magic, Mending, XXX
Bloodline Powers: Gold Dragon bloodline(Fire +1), Claws(10rounds/day), Breath Weapon(2/day, 18d6, DC 26)


Str 8{14}, Dex 14(12), Con 16(14){20}, Int 14, Wis 10, Cha 28(22)
Base Atk +8/+3; CMB +7; CMD 20
Feats Eschew Materials, Spell Focus:Evocation, Spell Specialization, Toughness, Combat Casting, Improved Initiative(bloodline), Empower Spell, Piercing Spell, Intensify Spell, Spell Penetration, Quicken Spell, Greater Spell Penetration
Skills Acrobatics +5 (3), Appraise +6 (1), Bluff +15 (5), Diplomacy +23 (16), Fly +19 (14), Intimidate +26 (16), Knowledge:Arcana +21 (16), Linguistics +5 (3), Perception +24 (16), Spellcraft +21 (16), Use Magic Device +10 (1), Swim +0 (1)
Traits Magical Lineage(Fireball), Tortured
Languages Taldan, Varisian, Orc, Elven, Draconic, Shoanti
SQ Human Traits, Spell Specialization(Fireball)
Torstai +2diplo&bluff vs. Korvosans
Notes Kolme ekaa favored class bonaria hipareihin, loput bonus-spelleihin


On person Travelerer`s Outfit, Dagger, Light Crossbow, 50xBolts, Cloak of Resistance +5, Robes of Arcane Heritage, Wand of Magic Missiles(CL3, 25 charges), potion of lesser restoration, CMW-potion, 3xCSW-potion, Mithral Dagger, Selective Rod(lesser), Wand of Invisibility(7 charges), Ring of Protection +2, Belf of Physical Might(dex/con) +2, Amulet of Natural Armor +2, ioun torch, Scroll of Gust of Wind, Scroll of Comprehend Languages, Wand of Endure Elements(15 charges), Wand of Ant Haul(42 charges), 2xlesser extend rod, Headband of Alluring Charisma +6, lesser quicken rod, Eyes of the Eagle, True Seeing Ointment, Bracers of Armor +8, Ring of Freedom
In backpack Courtier`s Outfit, "Pathfinder Kit", Diving Suit
Wealth Small part pf Royal Treasury
Encumbrance ??
Notes


Bellgold jätettiin vauvana Korvosalaisen orpokodin portaille, ja kasvoi tuntematta vanhempiaan. Myöskään orpokidsta elosta hän ei paljoa muista; lähinnä sen, kuinka orpokodin vanha, viinan menevä johtaja, täti Baltwin, myi hänet mukavasti hymyilevälle miehelle, joka esitteli itsensä Gaedren Lammiksi, ja lupasi uuden kodiin vastineeksi "pienestä, helposta työstä".

Tämä helppo työ paljastui varsin nopeasti aivan joksikin muuksi: Lamm käytti hankkimiaan orpolapsia joko orjatyövoimana peiteyrityksissään tai suorittamaan taskuvarkauksia ja muita pikkurikoksia. Bellgold ei ollut kovin pätevä näistä kummassakaan tehtävissä, johtuen hänen heikosta fyysisestä kunnostaan sekä omatunnon kuiskutuksesta johtuvasta epäröinnistä pikkurikoksia tehdessä. Tämä epäröinti yhdistettynä punaisiin hiuksiin sai hänet vaikuttamaan kömpelöltä ja silmiinpistävältä, ja Bellgold saikin muilta orvoilta ja maahistyöjohtajilta kutsumanimen Bell ("silent as a bell").

Bell kuitenkin vietti lapsuutensa Gaedrrenin muiden orpojen parissa, ja oppi tuntemaan Korvosan slummien kadut ja Shinglesin katot, ja onnistui välttämään pahimmat työnjohtajien piiskaukset sekä Lammin tarkemman "huomion" opettelamalla sulautumaan muiden joukkoon, seuraamalla muiden esimerkkiä sekä tarvittaessa esittämällä viatonta ja heikkoa tyttöä (mikä ei sinäänsä ollut mikään vale).

Eräänä päivänä, Bellin ollessa kolmetoista, jokin kuitenkin kiinnitti Lammin huomion Belliin: ehkä se oli surkeat tulokset taskuvarkauksissa, murrosiän uhma (joka näkyi lähinnä vihaisena mulkoiluna työnjohtajien komenteluihin) tai sitten vain yksinkertaisesti muista orvoista erottuva ryhdikkäämpi olemusa ja punaiset, syytä ei tiedä enää kukaan, mutta jokatapauksessa Lamm kutsui Bellin eräänä iltaana "toimistoonsa" keskustelemaan.

Bell ei keskustele, mitä toimistossa tapahtui, mutta jostain tuntemattomasta syystä Bellgold, toisin kun useimmat "toimistolla" vierailleet orvot, ei päätynyt krokotiilin ruuaksi, vaan hänet jätettiin sadistisen kidutussession jälkeen kuolemaan roskakasaan. Täältä hänet pelasti kaupunkivartioston partio, joka vei Bellin parannettavaksi Iomedaen temppeliin. Pari seuraava vuotta Bellgold vietti temppelin tiloissa, vetäytyen muista ihmisistä kauemmaksi ja kokematta mitään erityistä uskonnollista valaistumista (mitä papit ja muut lapset tuntuivat suorastaan odottavan häneltä).

Pitkällisen vatvonnan ja epäröinnin jälkeen, Bell päätti tarttua mystiseen kutsuun, jossa luvattiin päästä oikomaan Lammin eri ihmisille tekemiä vääryyksiä. Tällä seikkailulla Bellgold näki, että ryhmätyöskentelyssä on selkeästi voimaa: Lamm, joka oli aikaisemmin tuntunut voittamattomalta johtohahmolta, osoittautuikin heikoksi, vanhaksi mieheksi. Tästä positiivisesta seikkailusta huolimatta Bell ei edellenkään luota humanoideihin, etenkään ihmismiehiin, mutta paremman elämänsuunnan puutteessa, on valmis jatkamaan uuden ryhmänsä kanssa: ehkä näillä seikkailuilla voi oikoa lisää vääryyksiä, ja samalla löytää lisää hienoja taikaesineitä ja jalokiviä ansaittuna palkkiona.

Leveling Plan
1. Sorcerer(Spell Focus:Evocation, Spell Specialization)
2. Sorcerer
3. Sorcerer(Toughness)
4. Sorcerer(+1 CHA)
5. Sorcerer (Combat Casting)
6. Sorcerer
7. Sorcerer (Empower Spell, Improved Initiative)
8. Sorcerer (+1 CHA)
9. Sorcerer (Intensify Spell)
10. Sorcerer
11. Sorcerer (Piercing Spell)
12. Sorcerer (+1 CHA)
13. Sorcerer (Quicken Spell, Maximize Spell/Heighten Spell)
14. Sorcerer
15. Sorcerer(Spell Perfection:Fireball)
16. Sorcerer


"Emme nähneet kuninkaallista kassaa kuningattaren tukikohdassa. Hän varmaan käytti ne Synkkiin Rituaaleihinsa" (Bell, ja selvästi ansaittu palkkio maailman pelastamisesta)

"Kyllä me voimme nämä arvoesineet viedä Korvosan linnasta: myymme ne kauppiaille, ja myöhemmin uusi kuningas tai kuningatar korottaa kauppiaiden verotusta, ja saa omansa takaisin. Eikö talous toimi näin?" (Bell ja polutusekonomiikan perusteet

"Aloitamme lunnollisesti ylhäältä torneista, tämä on looginen lähestymistapa. Vaikka dimension door linnan sisään olisi kyllä Desnan oppien mukaista " (Bell, ja soluttautuminen).

"Kyllä me tällaisen suoraviivaisen soluttautumisen hallitsemme: soluttaudumme täydellä voimalla. " (Bell, ja Korvosan linnaan soluttatumisen suunnittelu).

"Myin kaiken arvokkaan, mutta hyödyttömän, ja ostin ryhmän yleisen edun mukaisesti meille taika-esineitä. On ilo palvella. " (Bell, ja lähes tasapuoliset ostokset).

"Hän halusi jalosti uhrautua puolestamme: kuka minä olin tätä häneltä viemään." (Bell, ja Zellaran uhraus).

"Joudumme kieltäytymään tästä tarjouksesta, vaikka meillä hyvää yhteistyötä Vanhassa Korvosassa olikin" (Hylätty Zon-Kuthoniittien tarjous).

"Typerä tasanko, idiootti-Shoantit, kuka näitä testejä suunnittelee. Toteemeihin nojaaminen, miksi tällaista vaaitaan. Seuraavan kerran kun kaatuu, lähden teleportilla Magnimariin kunnes tämä typeryys on ohitse. Hemmetti, Korvosassa sentään palkittiin tehtävistä oikeuden mukaisesti. Ja vaikka siellä oli kultisteja, niitä sai sentään tulipallottaa" (Bell, ja Aurinkoshamaanien toteemitehtävä).

"Eli te jätätte tämän tornin joka vuosi joiden hirviöiden valloitettavaksi, ja sitten käytätte sen puhdistamista nuorten Shoantien miehuuskokeena? No, nyt kun siellä on jokin vaarallisempi olento, parempi että laitetaan ammattilaiset asialle." (Bell, ja sivutehtävä Desnan nomadeilta matkan varrella).

"Dimension door tuonne sisään.... SPACE!!!!!" (Bell, ja Desnan reliikki)

"Osaatko evaasioida hyvin? Ota tästä suojausta tulelta, jos joudun tulipallottamaan meitä kaikkia, ja et onnistu väistämään. Saat myös mage armorin, parannusta ja muutaman ylijäämätaikaesineen." (Bell, ja uuden npc:n varustaminen seikkailuryhmän jäseneksi tilapäisesti)

"Hyvin toimittu Moros, hoidit tehtäväsi erinomaisesti." (Bell, ja kuinka huijata Moros face-tankkaamaan vihollisia.)

"Ettekö te nyt tajua keiden kanssa olette tekemisissä, ja mitä tässä tulee käymään." (Bell, ja mookkien pommitus tulipalloilla)

"Kuningatar on Urgathoan kultisti, ja Gray Maidenit näiden pahuuksien takana. Taistelkaa oikeuden puolesta." (Bell, ja omat lisäykset huhumyllyyn.)

"Kyllä täällä maailmassa hulluja ja pahoja ihmisiä riittää. Miksi te olette noin luottavaisia" (Bell, ja mennyt usko kuningattareen)

"Kai te tajuatte tästä, että sota ihmisiä vastaan ei kannata. Ottakaa siis ihan rauhallisesti, tai joudun polttamaan teidät kaikki." (Sodanuhka ihmisrottien kanssa on vältetty, jälkineuvottelut)

"Mielenkiintoisia jälkiä noissa ruumiden kauloissa, ai että dual-punching daggereista, kuulostaa loogiselta" (Bell&Vigo, Aspiring Vampire Slayers at level 4)

"Ai miten haluamme valmistautua ennen kutsua kuningatteren kutsujuhlat&teloittajaisiin? Kryptareissun jälkeen voisi ehkä käydä kylvyssä, ja jossain vaiheessa juhlia pitää käydä naistenhuoneella uusimassa mage armor" (Bell, ja oleelliset valmistelut aatelipiirien sosiaaliseen kanssakäymiseen)

"Olemme pahoillamme, että epäonnistuimme tässä meille annetussa tehtävässä: emme tule tuottamaan teille enää pettymystä" (Bell, ja sielua raastava missattu 1000 gp:n palkkio)

"Olet haltia, te olette siis kuusta kotoisin, niillä porteilla tulitte, kerro lisää, aivan, minähän olen siis lohikäärme itse, näen sen mielessäni, vähän tekisi mieli polttaa ihmisiä, mutta ei kyllä viitsi, mehän olimme täällä töissä, etsimme paholaista, paholaislohikäärmettä, tästä meille maksetaan, rahaa" (Bell "lohikäärmetripillä". Myöhemmin veitsenheittelypelissä Burning Handsin heittäminen valitettavasti fizzlasi: ehkä tästä opimme, että pesh ei ole hyväksi)

"Tuo riittää, Lamm...." (Coup`de Grace, huima DC 12)


Kuva: pöllity Deviantart:sta random-dude:zelta

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped